Iniciem el Pla de Participació Ciutadana

Tot i que els documents sempre són millorables, des del Grup Municipal del PSC, hem contribuït, des de fa anys, en el foment de la participació ciutadana en els grans temes que afecten el poble.
Amb més o menys encert alguna cosa hem aconseguit en els actes que hem promogut fomentant la participació dels veïns a la política local.
Recordem el pla de mobilitat a la Floresta, el canvi d'usos de can Vilar, o el projecte de reforma de la Plaça de la Vila, com exemples més recents.
Ara, després de temps reclamant un Pla de Participació Ciutadana, tenim el primer document sobre la taula, del qual també ens en sentim actors perquè també hem contribuït en la seva arrencada.
Cal dir, però, que ens queda un camí llarg i de molta feina per engrescar la ciutadania a participar, però no ens ha de fer por constituir els consells vinculants de barri, fer els pressupostos destinant una partida d'inversió que sigui participativa, entre moltes altres mesures.
Des del PSC entenem que participació equival a implicació, i que una vegada s'hagi decidit cal actuar per canalitzar les propostes sorgides dels canals participatius.
Sinó ho fem bé genererem més frustració a la que actualment ja hi ha instal·lada a la nostra societat.
Treballem i no ens equivoquem.

PSC Premià de Dalt

Comparteix