Menys ingressos pels polítics, i acabar amb els contractes a dit

Jaume Cases, candidat socialista a l’alcaldia, REBAIXARÀ la despesa en sous i dietes de polítics de Premià de Dalt: sou de l’alcalde, regidors i càrrecs de confiança del Govern, que a dia d’avui li costa al poble 1.150.000 euros. Cases la SITUARÀ en 750.000 euros. Els 400.000 euros d’estalvi el candidat socialista els destinarà en els 4 anys de mandat a ajudar les famílies més necessitades, a fomentar ocupació laboral i a les entitats del poble, a més dels diners de les partides ja existents per aquests conceptes.

Jaume Cases també es compromet a instaurar un PLA D’INTEGRITAT a L’Ajuntament per ACABAR amb les ADJUDICACIONS ARBITRÀRIES que fa el Govern, utilitzant l’ample marge dels imports de la Llei de Contractació, mitjançant l’ús habitual de contractes menors (18.000 per serveis i 50.000 per obres) i dels contractes per procediment negociat sense publicitat (de 18.000 fins a 60.000 per serveis, i de 50.000 fins a 200.000 per obres). Cases vol un ajuntament que gasti el diner públic amb la màxima transparència i que no es contracti a dit, o de forma arbitrària, els serveis i les obres públiques amb les empreses proveïdores, algunes de les quals, tal i com s’ha demostrat, tenen relació directa o indirectament amb la candidatura i el partit de CiU. Els socialistes pensem que també es considera corrupció autoritzar la despesa pública de forma clientelar.

Premià de Dalt té un 12% d’atur i el 40% de les famílies, segons els estudis, arriben justes a final de mes o senzillament no hi arriben. Ens sobta com el Govern gasta diners (+ de 125.000 euros) en un nou equipament que ja tenim al poble, i deixa de banda necessitats més prioritàries.