La manca d'ètica dels socialistes a Premià de Dalt

A Convergència i Unió no tenim per costum respondre els atacs constants del portaveu del PSC-PSOE, Jaume Cases. Som més partidaris que tothom digui la seva, i que el poble de Premià de Dalt, que és suficientment madur, actuï en conseqüència, valorant-ho tot. Ara bé, en aquesta ocasió aquesta persona ha superat tots els límits. Acusar a través de les xarxes socials l’equip de govern d’utilitzar menors d’edat i de dur a terme una acció política indecent, és sobrepassar la ratlla de l’ètica.
El nostre grup municipal està fart de la desinformació i la intoxicació constant a la que sotmet els veïns i veïnes de Premià de Dalt a la recerca del seu vot. En política i a la vida, no tot s’hi val senyor Cases. No creu que ja ha arribat l’hora de preguntar-se perquè els militants i els dirigents local de CiU Premià de Dalt rebutgen una i altra vegada les seves ofertes de pacte?
Li convé una seriosa reflexió i una alta dosi de tranquil·litat per evitar el que li passa dia sí dia també, caure en la demagògia i la tergiversació amb fins electoralistes. Faci-s’ho mirar, de debò.

Comparteix