Joan Baliarda confirma la seva renúncia a tornar a encapçalar la candidatura per a les eleccions municipals del 2015

Josep Triadó, nomenat cap de llista de CiU per unanimitat

L’actual alcalde de Premià de Dalt, Joan Baliarda, va oficialitzar a la militància de Convergència i Unió la seva renúncia a encapçalar la candidatura de la Federació a les eleccions municipals del maig de 2015, en el decurs de l’assemblea celebrada el 21 de juny. De fet, Joan Baliarda i Josep Triadó, primer tinent d’alcalde, ja fa temps que treballen de forma conjunta per dur a terme aquesta transició, que es farà realitat el proper 11 d’octubre , aproximadament mig any abans de les eleccions, quan Baliarda renunciï a l’alcaldia.

Cal destacar que el candidat a encapçalar les Eleccions Municipals del mes de maig de 2015, Josep Triadó, va ser escollit per unanimitat de tots els militants presents a l’assemblea.

Un cop confirmada la seva candidatura, diverses persones militants van intervenir per agrair la tasca duta a terme per Joan Baliarda com a alcalde, destacant que l’actual Premià de Dalt ha estat en gran part fruit de la seva gestió com per exemple les set promocions d’habitatge públic, la transformació del nucli antic amb la creació de l’Espai La Fàbrica, la bona gestió econòmica de l’Ajuntament i el que ell destaca com a més important, “les constants millores en els serveis d’atenció a les persones”.

La candidatura de Josep Triadó es presentarà públicament diumenge 6 de juliol, a les 6 de la tarda, en un acte obert a tothom i de caràcter familiar al Camp Municipal de Futbol en què hi haurà inflables, festa de l’escuma, tast de vins i diverses activitats.

Comparteix