Dades de l'entitat

Nom
Convergència i Unió
Adreça
Casa de Cultura Can Figueres. Riera de Sant Pere, 88 2n pis
Codi postal
08338
Població
Premià de Dalt
Comarca
El Maresme - Catalunya
Telèfon
607936500
Adreça de correu electrònic premiadedalt@cdc.cat
Àmbit
polític
Data de constitució de l'entitat
01-12-2001

Informacions

Passos ferms cap a la llibertat, 29J2013

Els catalans tenim dret a decidir el nostre futur a través d'una consulta.

Llegeix més

Apunta't a Ciu!

Ajuda’ns a fer gran el projecte de Convergència! Ajuda'ns a construir la Catalunya del futur!

La demagògia, la manera de fer del PSC a Premià de Dalt. Article del Grup Municipal de CiU a "La Pinassa" d'agost-setembre

Ja fa temps que el PSC-PSOE a Premià de Dalt, i el seu cap de llista especialment, han apostat per una política tan fàcil com irresponsable basada en la demagògia, presentant al Ple mocions i prop

Llegeix més

Vine a celebrar el Dia de Convergència!

El proper 29 de setembre la ciutat d'Igualda és l'escenari del Dia de Convergència.

Enllaços interessants

Tornem a rebaixar els impostos i les taxes per l'any 2015

Zero retallades i rebaixa d'impostos. Per segona vegada consecutiva, aquesta és la nostra manera d'entendre Premià de Dalt. I ho fem actuant amb rigor i prudència, no gastant més del que toca i aplicant polítiques d'austeritat en la gestió municipal, mantenint tots i cadascun dels serveis.

Inversions als barris 2014-2016

Més de 3 milions d'euros destinats als diferents barris de Premià de Dalt. Aquesta és la nostra manera d'entendre Premià de Dalt. És #ADNpremiadedalt

Premià de Dalt, poble exemplar

Us deixem un article del diari "El Punt - Avui" que explica la gestió econòmica que el nostre alcalde, Josep Triadó, i la resta de l'equip de govern, que desenvolupen a l'Ajuntament. Una situació econòmica tan positiva com sorprenent en els temps de crisi actuals.

Missió Europa!

Jo Catalunya

La configuració de la majoria social que necessitem requereix interpel·lar directament a la gent jove, d’un en un, resolent els dubtes que puguin tenir i fent-los entendre el moment que vivim tal i com el sentim. És per això que aquesta campanya està dissenyada i pensada per ser participativa, bidireccional i transversal.

- Participativa: Aquesta campanya la fem entre tots i per tant, també la construïm entre tots. Qualsevol militant pot fer arribar els teus suggeriments.

Llegeix més

"Ara és l'hora de Catalunya". Intervenció de Jordi Turull al Congrés dels Diputats

En la intervenció al Congrés, Turull recorda que, davant les dificultats, Catalunya sempre ha optat per “la reafirmació i no per la resignació” i assegura que “no desistirem i impulsarem altres vies legals i democràtiques que permetin votar”

Llegeix més

Espanya diu NO. Jo dic: Sí, vull

Ruta pel Sí.
Tu ets el protagonista.
Volem que ens expliquis perquè vols votar. La Ruta pel Sí passa per totes les comarques de Catalunya per recollir els teus arguments pel SÍ

http://www.sivull.cat/

http://youtu.be/ZrLsSzen7z4

La manca d'ètica dels socialistes a Premià de Dalt

A Convergència i Unió no tenim per costum respondre els atacs constants del portaveu del PSC-PSOE, Jaume Cases. Som més partidaris que tothom digui la seva, i que el poble de Premià de Dalt, que és suficientment madur, actuï en conseqüència, valorant-ho tot. Ara bé, en aquesta ocasió aquesta persona ha superat tots els límits. Acusar a través de les xarxes socials l’equip de govern d’utilitzar menors d’edat i de dur a terme una acció política indecent, és sobrepassar la ratlla de l’ètica.

Llegeix més

El President Mas presenta l’acord històric que fixa la data i una pregunta clara i inclusiva per a la consulta

Acord històric.
Totes les forces polítiques del Parlament de Catalunya que donen suport a la celebració de la consulta encapçalades pel President Mas han presentat l’acord històric al qual han arribat per fixar la data i la pregunta de la consulta. Des de CiU volem mostrar la nostra satisfacció i emoció davant d’aquest dia històric que dóna resposta a la voluntat que els ciutadans de Catalunya van expressar de forma molt majoritària a les eleccions d’ara fa poc més d’un any.

Llegeix més

Pàgines