PSC Premià de Dalt

Dades de l'entitat

Nom
Partit dels Socialistes de Catalunya
Població
Premià de Dalt
Comarca
Maresme
Telèfon
670 75 02 81
Adreça de correu electrònic premiadalt@socialistes.cat
Àmbit
polític

Informacions

Menys ingressos pels polítics, i acabar amb els contractes a dit

Jaume Cases, candidat socialista a l’alcaldia, REBAIXARÀ la despesa en sous i dietes de polítics de Premià de Dalt: sou de l’alcalde, regidors i càrrecs de confiança del Govern, que

Llegeix més

Enllaços interessants

Qüestió de civisme

És clar! No es poden aparcar ni estacionar els vehicles damunt les voreres. Ho diu el codi de circulació, i com a tal, l’hauríem de respectar. Les voreres estan projectades, en general, com a espais delimitats per les persones que transiten a peu.

Llegeix més

Iniciem el Pla de Participació Ciutadana

Tot i que els documents sempre són millorables, des del Grup Municipal del PSC, hem contribuït, des de fa anys, en el foment de la participació ciutadana en els grans temes que afecten el poble.
Amb més o menys encert alguna cosa hem aconseguit en els actes que hem promogut fomentant la participació dels veïns a la política local.
Recordem el pla de mobilitat a la Floresta, el canvi d'usos de can Vilar, o el projecte de reforma de la Plaça de la Vila, com exemples més recents.

Llegeix més

Menys despeses innecessàries i més ajuts a ocupació i famílies necessitades

Era de preveure el que ha passat amb el pressupost de 2014. L’equip de Govern (CiU i PP), amb el suport de SI, s’ha estat des del juliol de 2011 i fins a finals de 2013, sense executar pràcticament cap inversió i guardant-se els diners per gastar-los a partir del segon semestre de 2014, mesos abans del període preelectoral i electoral que començarà el mes de març de 2015.

Llegeix més